Resultaten voor groene lening

   
groene lening
 
groene lening - Is er al nagedacht geweest over het rentepercentage van jullie hypothecaire lening?
Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.
Groene lening voor zonnepanelen: Leemans kredieten.
Voordelige groene lening voor zonnepanelen. Een groene lening geeft je recht op een lagere rentevoet voor je investering in energiebesparende investeringen zoals zonnepanelen. Er zijn echter wel voorwaarden verbonden aan een groene lening. Je moet een factuur kunnen voorleggen ter waarde van het volledige bedrag van de lening.
Investeren in energiebesparing: is een groene lening nog voordelig? Eneco blog.
Download de brochure over de Brusselse Groene Lening. Groene lening bij een bank? Kun je geen renteloze energielening van de overheid krijgen, dan kun je ook eens kijken of een bank je een voordelige lening kan bezorgen. De meeste banken hebben een zogenaamde groene lening of eco-lening in hun aanbod. Verder Winkelen
leningen samenvoegen
Energielening Stad Gent.
Listen to this page. Voor energiezuinige renovaties kan je een voordelige lening krijgen: de Energielening aan vast rentetarief van 1% of zelfs renteloos. Het gunstig rentetarief van de Vlaamse Energielening 2% wordt door de Stad Gent nog verlaagd tot 1% voor elke Gentenaar.
lening voor zonnepanelen
Vlaamse energielening Welzijnshuis Waregem Waregem.
Je kan hiervoor tot 15.000 ontlenen voor energiebesparende werken en dit op een looptijd van maximaal 8 jaar 2% en maximaal 10 jaar 0% en 1%. Meer informatie vind je hier. Je kon ook contact opnemen met het Welzijnshuis. Let op, geld lenen kost ook geld.
lening online
Goedkope leningen voor energiebesparende investeringen Vlaanderen.be.
Er zijn verschillende sociale leningen of kredieten om uw woning te bouwen, te kopen of te verbouwen. Vlaamse Woonlening, de sociale lening bij de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. Woonkrediet van het Vlaams Woningfonds VWF. Sociale lening bij een erkende kredietmaatschappij EKM.
goede dakwerker limburg
Vlaamse Energielening Harelbeke.
De lening aan 2% staat open voor iedereen. 4 wettelijk bepaalde groepen kunnen een renteloze 0% lening aanvragen.: Mensen met een verhoogde tegemoetkoming bij hun ziekenfonds. Mensen met een beperkt inkomen gezamenlijk belastbaar inkomen is lager dan 30.060. Mensen in schuldbemiddeling.
Matrassen
Groene lening NN Belgium Verzekeringen.
De" groene lening" is een tijdelijke maatregel die deel uitmaakt van de economische herstelwet van 27 maart 2009. Een lening die uitsluitend dient voor het financieren van welbepaalde energiebesparende uitgaven kan, onder bepaalde voorwaarden, recht geven op volgende voordelen: een.
Welkom op de website van IGEAN.
De goedkope lening van 1% voor niet-commerciële instellingen en coöperatieve vennootschappen.; De bijzondere renteloze lening voor particulieren voor de prioritaire doelgroep.' Let op: de goedkope lening van 2% en de renteloze lening voor SVK-verhuurders is afgesloten op 31.12.2018. De goedkope lening voor niet-commerciële instellingen en coöperatieve vennootschappen stopt op 31.12.2019.
Vlaamse energielening Wevelgem.
De looptijd van de lening is maximum 10 jaar. Een 2 % lening is voor alle natuurlijke personen die niet voldoen aan de voorwaarden van een 0 % lening. De looptijd van de lening is maximum 8 jaar. Deze lening kan nog tot eind 2018 afgesloten worden.
Vlaamse energielening SOLVA.
gezinnen met een gezamelijk belastbaar inkomen van maximaal 31.340, verhoogd met 1.630 per persoon ten laste er wordt gekeken naar het inkomen van 3 jaar terug, voor aanvragen geldt dus het belastbaar inkomen van 2016 als referentie. Lening 1%: niet-commerciële rechtspersonen en coöperatieve vennootschappen.

Contacteer ons